• Standaard header

Buitenschilderwerk

Het aanbrengen van een verfsysteem betekent het uitvoeren van een reeks handelingen door de vakman-schilder, welke in meer of mindere mate afhankelijk zijn van weersinvloeden. Zo kunnen handelingen als afbranden of afbijten, gronden, schuren, wassen, stoppen en overgronden het gehele jaar door uitgevoerd worden.

Dat schilderen “in de regen” geen aanbeveling verdient, in welke periode van het jaar dan ook, staat niet ter discussie, maar schilderen tijdens een regenbui is wel degelijk verantwoord op bijvoorbeeld overdekte balkons, onder overstekken en op galerijen, kortom in die gevallen dat er sprake is van een droge werksituatie. Overigens kunnen ook beschutte situaties gemaakt worden door o.a. het aanbrengen van afscherming.

 • Diensten

  Diensten

  Van Keulen Onderhoud B.V. is u graag van dienst bij al uw verbouw- , onderhoud- en renovatie projecten. Hierbij kunt...

  Lees meer
 • Verbouw

  Verbouw

  Onderhouden, opknappen, uitbouwen, aanpassen; als bezitter van onroerend goed komt u regelmatig voor keuzes...

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend informatie over Van Keulen Onderhoud ontvangen? Belt u ons of stuur ons een mail...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.