• Standaard header

Dakinspectie

"Vingers wezen naar alle scheuren,barsten en spleten. Voordat de klant het zei, wist ik het al. Ook zij willen dit gedateerde en slecht onderhouden huis niet. Het lijkt wel onverkoopbaar.”

In veel gevallen is het goed om een dakinspectie uit te voeren. Bijvoorbeeld om de staat van het dak te controleren, na een storm, om de oorzaak van lekkages te achterhalen, maar ook als er een geschil is tussen partijen (bijvoorbeeld eigenaren en gebruikers van het pand).
Van Keulen Onderhoud B.V. verzorgt dakinspecties voor ondermeer makelaars, Verenigingen van Eigenaren, vastgoedbeheerders en particulieren.

Controleren van dakpannen, lood, dakramen en meer

Bij dakinspecties werken we volgens alle veiligheidsnormen, daarom nemen we zelf ladders, steigers en valbeveiliging mee. Zo heeft u er geen omkijken naar. We controleren ondermeer dakpannen op breuken en vorstschade en inspecteren het lood, de dakbedekking, de afvoeren, de schoorsteen, de dakgoten en eventuele dakramen of lichtkoepels.

Inspectierapport met informatie en advies

Na de inspectie krijgt u van ons een vakkundig en volledig inspectierapport vol informatie over de staat van het dak en de levensduur ervan. Daarnaast zullen we u adviseren over maatregelen op korte en lange termijn om de levensduur van uw dak te verlengen en kunnen we ook enkele preventieve oplossingen aandragen. Kortom, met onze dakinspectie en bijbehorend rapport heeft u uw dak in beeld.

 • Diensten

  Diensten

  Van Keulen Onderhoud B.V. is u graag van dienst bij al uw verbouw- , onderhoud- en renovatie projecten. Hierbij kunt...

  Lees meer
 • Verbouw

  Verbouw

  Onderhouden, opknappen, uitbouwen, aanpassen; als bezitter van onroerend goed komt u regelmatig voor keuzes...

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend informatie over Van Keulen Onderhoud ontvangen? Belt u ons of stuur ons een mail...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.