• Standaard header

Daklekkage

Dakinspectie

Is uw dak aan vervanging toe, heeft u technische vragen over uw dak of wilt u alleen advies? twijfel niet en neem contact met ons op voor een dakinspectie. Samen met u kunnen wij dan de mogelijkheden bespreken om vervolgens een gratis offerte te maken.

Wij werken geheel volgens de laatste richtlijnen omtrent brandveilig werken op daken hiervoor is sinds kort een nieuwe Nederlands Europese Norm, de NEN6050. Volgens deze norm mogen dakdekkers bij dakranden, detailleringen en opgaand werk niet meer met open vuur werken. Wij hebben onze standaard materialen hierop aangepast en houden ons daarmee in tegenstelling tot vele andere dakdekkers in de regio wél aan de NEN6050. Doordat wij ons wel aan de NEN6050 houden voldoen wij ook aan alle verzekeringseisen.

Voor informatie vragen wij u om het contact formulier in te vullen.

 • Diensten

  Diensten

  Van Keulen Onderhoud B.V. is u graag van dienst bij al uw verbouw- , onderhoud- en renovatie projecten. Hierbij kunt...

  Lees meer
 • Verbouw

  Verbouw

  Onderhouden, opknappen, uitbouwen, aanpassen; als bezitter van onroerend goed komt u regelmatig voor keuzes...

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend informatie over Van Keulen Onderhoud ontvangen? Belt u ons of stuur ons een mail...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.