• Standaard header

Keramische tegels

Dakterras met keramische tegels
Bent u op zoek naar bestrating voor uw dakterras of balkon? Dakbestrating welke mooi blijft en weinig onderhoud vraagt? Dan zijn keramische tegels voor u de oplossing! Keramische tegels zijn slijtvast, kleurvast en onderhoudsarm. Ooit werden keramische tegels alleen binnenshuis toegepast. Door speciale productieprocessen en technieken toe te passen zijn deze kwalitatief hoogwaardige tegels nu ook geschikt om buiten toe te passen. Keramische tegels voor buiten verschillen vooral op twee punten t.o.v. keramische binnentegels: De tegels zijn dikker en door een speciale bewerking ook stroever.

Aanleggen dakterras met keramische tegels

Op dakterrassen en balkons is het meestal wenselijk om lichtgewicht tegels toe te passen. Deze keramische tegels hebben een laag gewicht en zijn daardoor uitstekend toe te passen op een dakterras of balkon.Wij leggen al jarenlang dakterrassen aan, gebruikmakend van verschillende legtechnieken. Zo kunnen we de tegels ''ondergrondvolgend'' of exact waterpas plaatsen. Bij de methode ''ondergrondvolgend'', worden de daktegels gelegd op rubberen tegelsdragers. Deze dragers zijn niet in hoogte verstelbaar. Wanneer we het dakterras exact waterpas, oftewel vlak plaatsen, maken wij  gebruik van verstelbare tegeldragers. Het grote voordeel van deze legmethode is dat er een ruimte ontstaat onder de tegels waaronder het regenwater (via de naden tussen de tegels) kan weglopen. Hierdoor ontstaat altijd een droog loopoppervlak. Groot voordeel van deze manier van leggen is ook dat we het terras op iedere gewenste hoogte kunnen leggen, tot wel 20cm boven de dakbedekking! Nog een voordeel: de tegels worden niet glad, en zijn daardoor erg onderhoudsvriendelijk!

De voordelen van keramische daktegels

Antislip: Uitglijden is er niet meer bij. Onze keramische tegels worden niet glad, wel zo veilig!
Zuurbestendig: Onze keramische buitentegels zijn bestand tegen zuren en schoonmaakmiddelen. Keramische dakterras tegels veranderen niet van kleur en slaan ook niet wit uit.
Vochtopname: Dankzij de compactheid van het materiaal laten de keramische terrastegels geen vocht en vuil door. Wijnvlekken zijn gemakkelijk te verwijderen. Onderhoudsvriendelijk en zeer hygiënisch dus!
Krasbestendig: Door de hardheid van de tegels krijgt u geen krassen op uw terras!

 • Diensten

  Diensten

  Van Keulen Onderhoud B.V. is u graag van dienst bij al uw verbouw- , onderhoud- en renovatie projecten. Hierbij kunt...

  Lees meer
 • Verbouw

  Verbouw

  Onderhouden, opknappen, uitbouwen, aanpassen; als bezitter van onroerend goed komt u regelmatig voor keuzes...

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend informatie over Van Keulen Onderhoud ontvangen? Belt u ons of stuur ons een mail...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.