• Diensten

Laminaat

Tegenwoordig is de V-groef enorm populair. Hierdoor is het laminaat bijna niet meer van een echte houten planken vloer te onderscheiden. Bijna elk laminaat is tegenwoordig kliklaminaat. De klik-techniek heeft ervoor gezorgd dat u zelf redelijke eenvoudig uw laminaatvloer kunt leggen en zelfs verwijderen en verplaatsen. Wees echter goed voorbereid! Factoren als mate van gebruik en het soort ondervloer zijn niet te verwaarlozen wanneer u de juiste keuze wilt maken.

Na het maken van uw keuze wordt het laminaat gelegd door Van Keulen Onderhoud. Ook voor het bekleden van uw open of dichte trap kan u bij ons om advies vragen.

 • Diensten

  Diensten

  Van Keulen Onderhoud B.V. is u graag van dienst bij al uw verbouw- , onderhoud- en renovatie projecten. Hierbij kunt...

  Lees meer
 • Verbouw

  Verbouw

  Onderhouden, opknappen, uitbouwen, aanpassen; als bezitter van onroerend goed komt u regelmatig voor keuzes...

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend informatie over Van Keulen Onderhoud ontvangen? Belt u ons of stuur ons een mail...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.