• Standaard header

Stucwerk

Voor deze werkzaamheden eerst de gevel stralen, reinigen, afvoering van het puin, afplakken en wassen van de ramen en het schoon achterlaten van de werkplek.

De gevel is afgewerkt met KEIM Universeelputz. Dit is een renovatie- en gevelpleister op kalk-cement basis met een gering aandeel organische toeslagstoffen en vezels.

De afwerking wordt gedaan met KEIM Soldalan, een hoogwaardige waterwerende strijkklare silicaat muurverf op basis van de bindmiddelcombinatie kiezelsol en waterglas. KEIM Soldalan is geschikt voor verwerking op nieuwe en bestaande ondergronden, voor het overschilderen van draagkrachtige bestaande verflagen op dispersie of siliconenharsbasis.

 • Diensten

  Diensten

  Van Keulen Onderhoud B.V. is u graag van dienst bij al uw verbouw- , onderhoud- en renovatie projecten. Hierbij kunt...

  Lees meer
 • Verbouw

  Verbouw

  Onderhouden, opknappen, uitbouwen, aanpassen; als bezitter van onroerend goed komt u regelmatig voor keuzes...

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend informatie over Van Keulen Onderhoud ontvangen? Belt u ons of stuur ons een mail...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.