• Verbouw

Verbouw

Onderhouden, opknappen, uitbouwen, aanpassen; als bezitter van onroerend goed komt u regelmatig voor keuzes te staan. Wanneer u gaat verbouwen komen er vele vragen op u af. Zou de gemeente wel een vergunning verlenen? Hoe ziet het financiële plaatje eruit? Wat staat ons exact te wachten? Vragen waar u bij Van Keulen Onderhoud een helder antwoord op krijgt.

Van dakkapel, aanbouw, uitbouw tot ingrijpende verbouw van uw woning: iedere opdrachtgever kan rekenen op aandacht, professionaliteit en zorgvuldigheid.

Wilt u verbouwen? Neem contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek leggen wij u graag uit waar u zoal op moet letten.

ONDERHOUDEN


Iedere woning, appartement of bedrijfspand is onderhevig aan slijtage. Door weersinvloeden, gebruik of eenvoudigweg ‘de loop der tijd’. U kunt wachten met actie te nemen tot er zich een mankement voordoet. U kunt ook een plan opstellen om lekkages, slijtage en gebreken te voorkomen. Zo blijft de waarde van uw pand behouden. Wij helpen u graag om dit plan voor u op papier te zetten. Voorkomen is beter, dan ……….

Goed onderhoud is het behoud van uw woning. Door kleine mankementen direct te verhelpen wordt erger voorkomen. Denk aan alle soorten onderhoud zoals een lekkende dakgoot, herstel van de dakbedekking. Maar ook het tijdig schilderen van de kozijnen zodat houtrot wordt voorkomen. Wij adviseren u graag over preventief onderhoud en hoe wij voor u de werkzaamheden kunnen coördineren.

 • Diensten

  Diensten

  Van Keulen Onderhoud B.V. is u graag van dienst bij al uw verbouw- , onderhoud- en renovatie projecten. Hierbij kunt...

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend informatie over Van Keulen Onderhoud ontvangen? Belt u ons of stuur ons een mail...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.